Privatnost

Iskustvo obrade kamena od 1968. godine

Tko smo mi

Ovo su internet stranice tvrtke KLESARSTVO JAKŠIĆ d.o.o. Kamenoklesarski proizvodni pogon, skladište, izložbeni salon klesarskih proizvoda i ured smješteni su na adresi Vjekoslava Paraća 15 u mjestu Klis, između Splita i Dugopolja (Autocesta A1). Adresa naše internet stranice je: https://klesarstvo-jaksic.hr

Ugrađeni sadržaj s drugih internet stranica


Članci na ovoj internet stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih internet stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu internet stranicu. Ove internet stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na internet stranici.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Email adresa:

Ako nam pošaljete poruku na navedenu email adresu tvrtke, Vaša email adresa je sačuvana na našem internet serveru u svrhu povratne informacije, vremenski dok traje komunikacija, te se ne koristiti za marketinšku namjenu.

Za sva pitanja:


Klesarstvo Jakšić d.o.o.
Vjekoslava Paraća 15, 21231 Klis, HRVATSKA
info@klesarstvo-jaksic.hr
TEL: +385 (0)21 240 185
FAX: +385 (0)21 240 699
GSM: +385 (0)91 422 22 21

Kolačići (“cookies” – engleski)


Kolačići su informacije koje sprema Vaš uređaj (PC, laptop, pametni telefon, …) kad posjećujete internet stranice, kao što su jezik ili adresa. Spremanjem tih informacija slijedeći put se stranice otvaraju brže i preskače se ponovna identifikacija preglednika (Chrome, Firefox, Opera, …), uređaj (PC, tablet, telefon, …), jezik, povijest pretraživanja i slično. Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internet stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo. Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno je Vaše dopuštenje odnosno privola.